Az oldalról

A Mozihírek azért indult 2015 elején, hogy minden rendszeresen frissülő magyar nyelvű filmes vagy filmekkel foglalkozó weboldal híreit összegyűjtse egy helyen.

Az oldal abban a szellemiségben készül, hogy ezek a médiumok a filmek iránti elötelezett rajongásukból jöttek létre és mind egy közös célért, a nézők szórakoztatásáért dolgoznak nap, mint nap. Elsősorban a mozibajáró közönséget állítja a középpontba, és tényszerűen, konkurenciaharctól mentesen próbálja tájékoztatni olvasóját a legfontosabb filmes eseményekről, forgatásokról, premierekről, szerepekről, illetve trailerekről.

Minden hazai filmes oldal munkáját tiszteletem, ugyanakkor fenntartom a jogot az oldalon közvetített tartalmak cenzúrázására vagy azok megválogatására. Az oldal célja nem az, hogy a kihelyezett cikkek teljes terjedelmükben olvashatóvá váljanak innen is, inkább afféle világítótoronyként kíván funkcionálni és útba igazítani információra szomjazó olvasóit, ezért cikket teljes terjedelmében sohasem közlünk után, kivéve ha annak jogtulajdonosa engedélyt nem ad rá vagy külön nem kéri.