Az oldalról

A Mozihírek 2015. májusában indult, hogy minden rendszeresen frissülő magyar nyelvű filmes vagy filmekkel foglalkozó weboldal híreit egy helyre összegyűjtse.

Az oldal abban a szellemiségben került létrehozásra, hogy ezek a médiumok a filmek iránti elkötelezett rajongásuk által mind egy közös célért, a nézők szórakoztatásáért dolgoznak nap, mint nap, így az ő érdekük is, hogy cikkeik minél szélesebb körben ismertté váljanak. Ez a gyűjtőoldal elsősorban a mozibajáró közönséget állítja a középpontjába és tényszerűen, bármiféle konkurenciaharctól mentesen próbálja tájékoztatni olvasóját többek között a legfontosabb filmes eseményekről, forgatásokról, premierekről, új szerepeket vállaló sztárokról vagy trailerekről.

Minden hazai filmes oldal munkáját maximálisan tisztelem, ugyanakkor fenntartom a jogot az oldalon közvetített tartalmak cenzúrázására vagy azok minőségi szempontból történő megválogatására.

Az oldal célja nem az, hogy a kihelyezett cikkek teljes terjedelmükben olvashatóvá váljanak, inkább afféle kiindulási pontként szeretné útbaigazítani az információra szomjazó olvasóit, ezért cikket teljes terjedelmében sohasem közlünk újra, kivéve ha annak jogtulajdonosa engedélyt nem ad rá vagy külön nem kéri.

A mozihirek.hu domainen található reklámok kizárólag az oldal fenntartására céljából kerülnek elhelyezésre, az oldalnak kifejezetten nem célja a mások által létrehozott tartalmakból történő anyagi haszonszerzés.

A Mozihíreken megjelent, illetve közvetített szöveges és audióvizuális tartalmakért felelősséget nem vállalok.