Filmdroid

Javított kiadás – Jackie

írta Nikodémus Nem feltétlenül kell posztmodern alapvetésekben gondolkodnunk a világról és önmagunkról, hogy olykor úgy érezzük, menthetetlenül összekeveredik mindaz, ami körülöttünk és bennünk zajlik – elég ehhez egy sorsfordító életesemény.

8 órája

Tippeljünk: Az Oscaron kik és mely filmek kapnak díjat?

Sokan próbáltak bekerülni az Oscar mezőnybe, de már decemberben, az amerikai limitált vetítések alkalmával kiderült, hogy nem mind arany, ami fénylik.

12 órája

A 2017-es Arany Málna nyertesei

Megszokott, hogy az Oscar előtt kiosztják az Arany Málna díjakat, tehát a tavalyi év legrosszabbjai is megkapják a magukét.

12 órája

John Wick: 2. felvonás – kill count

A John Wick folytatásában a főhős ismét kioszt néhány csinos fejlövést. De vajon mennyien harapnak főbe?

17 órája

Jön a következő Piranha film

Hisako Tsukaba újabb filmmel bővítené a Piranha franchise-t. A hölgy a jogok tulajdonosa és az eddigi részek producere.

19 órája

John Wick: 2. felvonás (John Wick: Chapter 2)

A kritikát köszönöm Mini Me-nek. „A szabályok nélkül állatok lennénk.” Ezek azok, amelyek megkülönböztetnek minket tőlük.

1 napja

Elkezdődött a Jurassic World 2. részének a forgatása

Eddig túlságosan nem verték nagydobra, Bryce Dallas Howard tett ki egy képet Twitter oldalára. Ezen csak egy szék látható Claire felirattal, vagyis a színésznő karakterének a neve.

1 napja

A Captain Fantastic rendezője futurisztikus thrillert készít

2013 nyarán került tervezőasztalra a Tomorrow and Tomorrow futurisztikus krimi-thriller. Tom Sweterlitsch akkoriban még meg nem jelent regényének a jogai a Sonyhoz kerültek és a forgatókönyvbe is belevágtak.

1 napja

Theron és Rogen a Flarsky vígjátékban

Charlize Theron és Seth Rogen lesznek a producerei és a főszereplői a Flarsky vígjátéknak. Dan Sterling, Az interjú (The Interview) írója dolgozott a szkripten, a rendező Jonathan Levine lesz.

1 napja

Mary And The Witch’s Flower előzetes

A Studio Ghibli megérdemelten vált közismertté, Hayao Miyazaki munkássága sokat nyomott a latba a világhírnév megszerzésében.

1 napja

Rövid előzetes a Halálos iramban 8-nak

Kijött egy rövid nemzetközi előzetes a Halálos iramban 8-hoz, vagyis a The Fate of the Furious-hoz.

1 napja

Éjszárny is belép a DC Filmes Univerzumba

Újabb tervezettel bővül a DC Mozis Univerzum. A Warner ugyanis szeretné bemutatni Éjszárnyat (Nightwing) is, a forgatókönyvet Bill Dubuque-re, A könyvelő (The Accountant) és A bíró (The Judge) írójára bízták.

1 napja

Loving

Richard Loving és Mildred Jeter nem ártottak senkinek, nem állt szándékukban bajt okozni és ellettek volna azon a kis földterületen, ahol éldegéltek.

2 napja

Hivatalos: Matt Reeves rendezheti a Batman filmet

A Warner hivatalos közleménye szerint Matt Reeves vezényelheti le a Batman filmet. Mint ismeretes, Ben Affleck vezényelhette volna le a produkciót, azonban néhány hete bejelentette, hogy átadná másnak a lehetőséget.

2 napja

Norman előzetes

Konkrétan Norman: The Moderate Rise And Tragic Fall Of A New York Fixer az elnevezése a drámának, de hát nem valószínű, hogy bárki ki fogja mondani ezt a hosszú címet.

2 napja

Heti bemutatók

John Wick: 2. felvonás (John Wick: Chapter 2) A régi város (Manchester by the Sea) Tékasztorik Szép álmokat!

2 napja

Atomic Blonde poszter

David Leitch a John Wick után lehetőséget kapott, hogy levezényelje a The Coldest City kémthrillert, amely most már Atomic Blonde címen fut.

2 napja

Alien: Covenant – 5 perces prológus

Májusban jön az Alien: Covenant, úgy 3 hónapot kell még rá várni. A szereplők neveit ismerjük, volt egy-két előzetes, de most a stúdió közzétett egy 5 perces, Az utolsó vacsorának elnevezett prológus videót.

2 napja

Carnahan írja az X-Force-t

Habár sokan reménykednek, hogy a Fox stúdió mégis megegyezik a Marvellel és a mutánsok Vasemberék oldalán fognak harcolni, azonban semmi jel nem utal arra, hogy a pletykáknak van valóságalapja.

2 napja

Kristen Stewart lehet az Underwater főszereplője

Kristen Stewart az Alkonyat (Twilight) óta főleg kisebb költségvetésű alkotásokat vállalt be, dolgozhatott Woody Allennel, Drake Doremus-szal, Ang Lee-vel és Olivier Assayas-szal is.

2 napja