Filmnews

Új Fate of the Furious nemzetközi előzetes

A Universal Pictures Latino jóvoltából nézhető a The Fate of the Furious legújabb előzetese, ami igazándiból egy bővített tévéreklámnak felel meg a maga negyvenöt másodpercével… The post Új Fate of the Furious nemzetközi előzetes appeared first on Filmnews.

1 napja

Casting 24.02.17.

A színészből lett rendező, Matt Rooss rendezi majd a Tomorrow and Tomorrow című sci-fi-thrillert, aki legutóbb a kritikailag elismert filmet, az Oscar-jelölt Captain Fantasticet tette le az asztalra.

1 napja

Ó, anyám! (Snatched) magyar előzetes

Megmagyarították a Snatched című Amy Schumer és Goldie Hawn akció-vígjáték előzetesét, amelyet Ó, anyám!

1 napja

Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul előzetes

Nincs megállás, 20th Century Fox halomra gyártja az Egy ropi naplója-filmeket. A legújabb etap a Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul lesz, amelyhez poszter és előzetes is érkezett.

1 napja

Új Bukós szakasz (Chips) plakátok és magyar előzetes

Két napja elkészült a Bukós szakasz (Chips) magyar szinkronos előzetese, amelyet március 23-tól világpremierként láthatunk a hazai mozikban is.

1 napja

Power Rangers nemzetközi előzetes

Valahonnan keletről futott be a Power Rangers legújabb előzetese, ami ráadásul nem is annyira rövid, és egy banner is jut mellé.

1 napja

Itt a Netflixes Burning Sands előzetese

Megérkezett a Netflix legújabb saját gyártású filmje, a Burning Sands előzetese, amelynek főszereplőit Segun Akande, Sidney Alexandria, Malik Bazille, Toshi Calderón, Cuyle Carvin és Tosin Cole alakítják.

2 napja

Kristen Stewart víz alatti Armageddonja

A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a 20th Century Fox kinézte Kristen Stewartot az Underwater című akció-thriller főszerepére, és már tárgyalnak is vele.

2 napja

Casting 23.02.17.

Az egy dolog, hogy múlthéten be is fejezték az Alita: Battle Angel forgatását, de Michelle Rodriguez is szerepelni fog a Robert Robert Rodriguez rendezésében készülő manga adaptációban, aki titokban írt alá Gelda szerepére.

2 napja

Öt perc az Alien: Covenantből (frissítve a magyarral)

Ahogyan ígérték korábban, a 20th Century Fox leadott egy ötperces jelenetet az Alien: Covenantből, amelyben James Franco is feltűnik, illetve egy új jelenetkép is érkezett az Empire jóvoltából.

2 napja

Ausztrál poszter a Raw című kannibálos filmhez

Julia Ducournau kannibálos horror-drámájához, a Raw-hoz érkezett egy poszter az ausztráloktól, ahol március 10-től nézheti a nép.

2 napja

Norman előzetes, főszerepben Richard Gere

Richard Gere-t következőnek egy hosszú című thriller-drámában, a Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixerben láthatjuk, amelyhez az előzetesen felül poszter is készült.

2 napja

Their Finest előzetes, főszerepben Gemma Arterton

Megérkezett Lone Scherfig második világháborús filmje, a Their Finest előzetese, amelyben főszerepet játszik Gemma Arterton, Sam Claflin, Bill Nighy, Jack Huston és Richard E.

2 napja

Új Discovery előzetes Rooney Marával

A ComingSoon.net szállította a The Discovery című Netflixes film legújabb előzetesét. Charlie McDowell filmje március utolsó napján debütál, főszerepben pedig Robert Redford oldalán Rooney Mara és Jason Segel.

2 napja

Képek a Koponya-sziget csapatáról

A Brie Larson által alakított Mason Weaver fotóit görgethetitek végig, amellyel a Kong: Koponya-szigetet népszerűsíti a Legendary és a Warner.

2 napja

Új képek a Robin Hood forgatásáról

Majd egy év múlva, jövő márciusban elvileg nézhetjük is a Taron Egerton főszereplésével készülő Robin Hoodot, amelynek horvátországi forgatásáról érkezett újabb képcsokor, amelyet a képre kattintva lapozhattok végig.

2 napja

Új Páncélba zárt szellem poszterek és jelenetkép

Bizalomgerjesztően fest a Páncélba zárt szellem két új posztere és az Empire jóvoltából egy vadonatúj jelenetképen is szemügyre vehetjük Scarlett Johanssont, aki március 30-án lép akcióba a hazai mozikban.

2 napja

Atomic Blonde poszter Charlize Theronnal

Charlize Theron pózol az Atomic Blonde című akció-thriller poszterén, amelyet korábban The Coldest City néven emlegettünk.

2 napja

Értékelés: Oroszlán (Lion)

Az öt éves Saroo egyszer csak arra ébred, hogy rossz vonattal utazik egyes egyedül, egyre távolabb észak-indiai otthonától.

3 napja

Heti mozibemutatók (2017.02.23.)

A múltheti kemény hét után most kicsit lazul a hurok, nézzük, milyen filmekkel szúrják ki a szemünket.

3 napja