Filmnews

Zazie Beetz lesz Dominó a Deadpool 2-ben

Megjelenés dátuma: 2017.03.11 13:44

Ryan Reynolds twitterjén lőtte le a pletykákat és jelentette be, hogy Zazie Beetz aláírt a Deadpool 2 szereplőgárdájába Dominó szerepére. A Neena Thurman névre hallgató mutáns, akit Dominó néven ismer a világ, egy szigorúan titkos, a kormány által tökéletes fegyvernek kreált személy, akinek képessége a valószínűség-manipuláció. Dominó mutáns-képessége igen különleges: képes telekinetikus úton befolyásolni a körülötte történő véletlen eseményeket, így például képes elérni hogy nagyobb szerencséje legyen, vagy épp az ellenfélre tud balszerencsét hozni.

  Tovább a teljes cikkre

Legfrissebb hírek a címlapról

Meghalt Kovács András filmrendező

Életének 92. évében szombat hajnalban meghalt Kovács András filmrendező, Kossuth-díjas, kétszeres Balázs Béla-díjas érdemes és kiváló művész, közölte a család az MTI-vel.

Van valami jó film a moziban?

Moziba menne, de nem tudja, mire üljön be? Segítünk! Az új King Kongra azok üljenek be, akik szeretik a vietnami háborús filmek kinézetét és az agyatlan zúzdát.

Charlize Theronból előtört a szexi vadállat Budapesten

Kiadták az Atomszőke (Atomic Blonde) első előzetesét, vagyis végre megnézhetjük magunknak milyen filmet is forgatott Charlize Theron Magyarországon.