Origó Filmklub

Charlize Theronból előtört a szexi vadállat Budapesten

Megjelenés dátuma: 2017.03.11 17:15

Kiadták az Atomszőke (Atomic Blonde) első előzetesét, vagyis végre megnézhetjük magunknak milyen filmet is forgatott Charlize Theron Magyarországon. Már a tizenöt másodperces ízelítők is azt sejtették, hogy a John Wick-hez hasonló akcióorgiára számíthatunk, de ez most már biztosra vehető: a trailer első harmada egy vágás nélkül felvett lépcsőházi verekedés, amelyben akrobatikus mozdulatokkal ártalmatlanít két fickót a címszereplő szuperkém.

  Tovább a teljes cikkre

Legfrissebb hírek a címlapról

Meghalt Kovács András filmrendező

Életének 92. évében szombat hajnalban meghalt Kovács András filmrendező, Kossuth-díjas, kétszeres Balázs Béla-díjas érdemes és kiváló művész, közölte a család az MTI-vel.

Van valami jó film a moziban?

Moziba menne, de nem tudja, mire üljön be? Segítünk! Az új King Kongra azok üljenek be, akik szeretik a vietnami háborús filmek kinézetét és az agyatlan zúzdát.

Deformált arcú pétanque-játékosnak is szurkolhat a jövő hónapban

2017. április 6-13. között rendezik meg Budapesten a 24. Titanic Nemzetközi Filmfesztivált, de már március 21-én, kedden is lesz egy fesztiválhoz kőtödő vetítés: a Ludwig Múzeumban az Anya című észt filmet nézheti meg a közönség ingyenesen.